Presentació Comissió d’Acompanyament Pedagògic

Durant aquest curs s’ha posat en marxa la Comissió d’Acompanyament Pedagògic, formada per mestres, pares i mares de l’escola. Aquesta Comissió, hereva de la feina feta a les Jornades Pedagògiques del curs passat, pretén crear un espai de reflexió conjunt entre professorat i famílies sobre el tret més singular de la nostra escola: el model pedagògic amb què treballa.

L’objectiu bàsic de la Comissió és que les famílies puguem conèixer més i millor el plantejament pedagògic de l’escola, tant el marc teòric com les metodologies pràctiques amb què es treballa a les aules, amb la clara voluntat d’enfortir el model i l’escola.

A més, considerem que aquest intercanvi de coneixements ens permetrà proporcionar a les famílies noves eines o idees per a acompanyar els nostres fills i filles en aquest procés d’aprenentatge. Així com també hauria de ser un espai per a facilitar la incorporació del punt de vista i les experiències de les famílies al projecte educatiu del centre.

Com que el model pedagògic engloba molts aspectes, cada any centrarem el treball en un aspecte concret.

L’activitat principal d’aquesta Comissió és organitzar una trobada de famílies i mestres, una xerrada-col·loqui, per tractar aquest tema. On aprendre i compartir, els uns i els altres.

Us recordem que la Comissió està oberta a tots aquells que hi vulgueu participar!

 

Comissió Pedagògica