Primària

● A l’escola hi ha un hort, on cada any, l’alumnat de primària hi planta verdures i hortalisses de temporada. Al març les famílies es reuneixen per menjar calçots!

  

● A conseqüència de la pandèmia, aquest curs l’alumnat s’organitza de forma diferent a l’esbarjo del matí, descobrint-hi noves possibilitats de joc, també a la placeta.

  

● Els nens i les nenes de primària, estan utilitzant el Google Classroom i les eines de GSuite. Estan aprenent molt amb la tecnologia!

 

● L’alumnat de primària aprèn matemàtiques amb el programa Jump Math que permet entendre les matemàtiques des de la base de forma seqüenciada.

 

Per complementar el treball de Jump Math, en algunes sessions l’alumnat duu a terme activitats globalitzades, de caràcter més manipulatiu.

● Aquest curs, tota la primària fa sessions d’anglès oral en mig grup.

● Enguany, l’artista Dalí serà el que treballaran els nens i les nenes com a projecte d’escola. Ja estan preparats per anar a veure les obres d’aquest artista a Figueres!

Visita el Teatro-Museo Dalí como nunca habías hecho | Inout Viajes Dalí y Gala: Un amor cercano a la locura

● Aquest curs l’alumnat de primària no podrà ajuntar-se amb els seus fillols per dur a terme les activitats de lectura ni els espais d’aprenentatge per cicles com s’han fet fins ara, però l’equip docent ha intentat adaptar aquestes activitats amb el grup bombolla.

 


A cicle inicial…

● Aquest curs, l’alumnat de cicle inicial ha estrenat les seves capses per guardar les seves pertinences. El passadís ha quedat genial!

  

● Tot i que aquest curs no hem pogut gaudir dels espais d’aprenentatge, l’alumnat de cicle inicial dedica aquest temps a fer racons.

● Tant a primer com a segon, els infants fan dues exposicions: a primer, sobre l’origen de la seva família i a segon, sobre l’ofici d’algun dels seus familiars. Els encanta que vinguin els seus familiars a l’aula a explicar-los de què treballen!

  

● Cada any, l’alumnat de primer assisteix una sessió a la setmana a la piscina del club esportiu Claror, fruit del programa “Ja nedo” de l’Ajuntament de Barcelona.

 

● A 2n, els nens i les nenes assisteixen al gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, el DANSA ARA!

 


A cicle mitjà…

● L’alumnat tracta diferents temes de l’àrea de medi en forma de projecte. Els motiva molt treballar en grup i presentar les seves exposicions!

● A 4t, els infants participen en el programa CREIXEM SANS, promogut per l’Agència de Salut Pública i que té la seva continuïtat a al programa CREIXEM MÉS SANS. Aquests programes donen pautes als nois i noies sobre alimentació, nutrició, activitat física i descans.

Resultado de imagen de CREIXEM SANS

● Aquest curs els nens i les nenes de 3r i 4t no poden ajuntar-se i fer la plàstica en 3 grups i un d’ells en anglès, però quan la situació millori tot primària s’ajuntarà per cicles a fer la plàstica mantenint sempre un dels grups en anglès!

● L’alumnat de 3r, cap al mes de gener, va a patinar sobre gel com a activitat d’educació física. S’ho passen genial!

  


A cicle superior…

● A Cicle Superior els nens i les nenes fan les activitats d’aprenentatge a través dels plans de treball que contribueixen a millorar la seva autonomia, a planificar i organitzar-se.

● Tot i que aquest curs no estem realitzant els espais d’aprenentatge, les noies i els nois continuen fent ús de la ràdio que tanta motivació els desperta!

  radiolasedeta2 

● Els nois i les noies de interpreten una obra de teatre per l’espectacle de Nadal per a tot l’alumnat i les seves famílies. Són dies de molts nervis, emocions i aplaudiments!

 

● A l’alumnat participa en l’activitat que programa cada any l’Auditori de Barcelona, Cantània!

 

● L’alumnat de assisteix durant el 1r trimestre a la piscina del centre esportiu Claror. Els agrada força aquesta activitat!