Les famílies t’expliquen…

speech-bubble_f

Propera, innovadora, entusiasta, amb ganes de canviar, adaptar-se al futur que arriba sense perdre l’essència del què és educar, despertar el cuquet de voler conèixer i entendre el mon que t’envolta.
Per mi l’Escola La Sedeta ha estat un descobriment meravellós, com una illa verge que s’ha de descobrir i que està a l’abast de tothom.
Tant per com tracten i desperten en els nens les ganes d’aprendre, però com treballen des del respecte i el suport mutu.
Els grans ajuden i col.laboren amb els petits, l’anglès, l’esport i la creativitat tenen un gran valor, i l’equip de mestres és actiu, amb ganes d’innovar, a l’hora que proper i atent a les necessitat i especificitats de cada nen/a.
Us animo a que us deixeu sorprendre amb aquesta escola. Val molt la pena.

Samantha i Xavi, família de 2n i 4t


speech-bubble_f

If you are looking for a modern, project based school, this is not for you.

This is a school that is small, caring, family orientated, with an excellent AMPA which provides a broad mix of extra curricular activities, then you have found what you are looking for.

Our son started school in September and it was a big adjustment despite having gone to Guarderia. However, there are two teachers for 25 kids and they get all the help they need, but at the same time learn to be more independent.

During the week, they have gym, English classes, free learning where they can decide which area to play in, plus all the other normal P3 activities.

Although this was not initially our first choice of school we have been very impressed and surprised and we are now thankful he is at La Sedeta, and cannot recommend it more.


Leesa, família de 4t


speech-bubble_f

Se’ns dubte “L’escola la Sedeta” ha estat una molt bona opció per a l’educació del nostre fill. Ha començat P3 aquest any i estem encantats. L’adaptació ha sigut molt bona, el contacte amb les mestres és diari, tot i que cada dia tenen una carpeta viatgera on t’informen si cal comentar-te alguna cosa, o si tu ho necessites fer. A més, l’últim divendres de més es puja a la classe i pots veure els diferents projectes amb els que treballen, com s’organitzen, on seuen…

Treballen per projectes, barrejant nens i nenes de diferents edats i interessos i, el fet que sigui una escola de només una línia per curs ho propícia. Dono fe que tothom coneix al nostre fill pel seu nom i que les nenes dels cursos més grans fan de cuidadores excepcionals. Encara falten uns anys fins que passi a secundària però el fet que l’escola tingui continuïtat després a l’ESO, en el mateix entorn, és altre punt que valorem positivament.

Segurament hi ha coses a millorar (l’espai de menjador es queda petit, hi ha avaluacions a meitat de curs) però en aquesta escola fins i tot això és possible, i constantment es fan accions per fer una escola millor (estem treballant per l’espai amic camí escolar, estem dintre de la comissió d’innovació escolar, etc). En definitiva un futur millor pels nostres fills i filles.


Maria, família de 4t


speech-bubble_f

Què busques, Què et diuen i Què trobes….
Busques una escola on el teu fill/filla aprengui, amb un projecte educatiu sòlid, un lloc on puguis deixar els teus fills amb total confiança…

Et diuen no, la Sedeta no que és cutre, no és moderna, no destaca de la resta d’escoles del barri…

Trobes una escola molt propera, amb professors compromesos. Un projecte educatiu que comença per la socialització de llibres, participació en activitats musicals i esportives constants, un programa d’aprenentatge de les matemàtiques Canadenc (Jump Math) amb resultats de millora provats i encara poc conegut a les escoles catalanes. Trobes professors especialistes en anglès, amb reforç de parla per grups reduïts i un nadiu en pràctiques que ve a l’escola per classes de conversa amb petits grups.

Per últim amb l’ajuda de les famílies tenim extraescolars amb Teatre, Escacs, Anglès, Atletisme… i Scratch: un llenguatge de programació ideat per a nens i nenes a partir de 7 anys per iniciar-se al mon de la programació.

Vols la meva opinió? Vine a les Portes Obertes i que ningú decideixi per tu!

Karen, família d’ex-alumn@


speech-bubble_f

Una escola petita i acollidora on et fan sentir com a casa des del primer dia. El fet que siguin pocs alumnes i tots es coneguin, crea una complicitat i familiaritat entre ells per a mi molt positiva: els grans tenen cura dels petits i els petits els tenen a ells com a referència.
La multiculturalitat existent, reflexe de la nostra societat actual, fa que els alumnes enriqueixin la seva experiència diària aprenent a conviure i respectant la diversitat, per a mi, clarament un valor afegit a l’aprenentatge.
Una escola històricament tradicional que actualment treballa per anar innovant en l’àmbit pedagògic: acompanyament lector entre alumnes de diferents cicles, racons de llengua i matemàtiques, projecte Jump Math com a eix de l’assignatura, treball per centres d’interès en l’àrea de medi, treball de projectes a l’aula, professor nadiu de reforç de conversa en anglès, natació setmanal a 1r i 6è com a part d’Educació Física.
També vull destacar l’oferta en activitats extraescolars, cada any més àmplia i variada i el compromís de tota l’escola amb el projecte de socialització de llibres, que no només fa que les famílies no haguem de gastar tants diners sinó que transmet als alumnes valors com la responsabilitat, la igualtat i la cura i respecte pel material comú.


Isona, ex-alumne i família de 2n i d’ex-alumn@


speech-bubble_f

“Llevamos cinco años en La Sedeta. Actualmente tengo una hija en tercero y otro en P3. Quise que la primera viniera a esta escuela porque era pequeña e imaginaba (y se confirmó) familiar y porque en un entorno tan hostil como una gran ciudad el oasis que supone el espacio público de La Sedeta me parecía fundamental para la socialización de mis hijos.

No me equivoqué, todo el personal del centro conoce a todos y cada uno de los niños y los hacen sentir en familia y el espacio de la plaza es un espacio de prolongación de la vida social de nuestros hijos y sus familias. Pero, además, con el tiempo y mi vinculación a la Asociación de Familias de Alumnos he descubierto que la escuela ofrece mucho más de lo que publicita: tienen muy asumida la educación entre iguales (es decir, niños de todas las edades se ayudan y trabajan juntos en distintas actividades); se trabaja mucho el conocimientos de lenguas (catalán, castellano e inglés) desde infantil; se le da mucha importancia a la educación artística (plástica, música, teatro…); participan en infinidad de actividades en relación con otras escuelas del barrio y la ciudad y, en general, hacen muchas más salidas de carácter educativo de lo que es habitual en otras escuelas públicas o privadas (hasta donde llega mi conocimiento); se trabaja mucho la cohesión escuela-familia; el claustro es muy cercano y abierto a las aportaciones de las familias, y a la innovación educativa (Jump Math, las TIC en el aula, etc.)…

Pero, sobre todo, lo que se agradece es la transparencia y la cercanía a la hora de resolver dudas o problemas que puedan surgir en el camino del aprendizaje de nuestros hijos.

Amaia, família  de 4t i d’una ex-alumn@


speech-bubble_f

L’escola La Sedeta és una escola viva, desperta, amb inquietuds i nous reptes formatius.

Si passegeu per dins dels espais de l’escola veureu que es respira aprenentatge, experiències, vivències a cada racó, als passadissos, a les aules, al menjador…a tot arreu. Proveu d’entrar dins un aula, tanqueu els ulls i sentireu les veus dels nens i les nenes de l’escola La Sedeta amb ganes d’aprendre i de compartir. Els vostres fills s’hi trobaran molt a gust. L’educació dels nens i les nenes és a les nostres mans.

Carles, família d’una ex-alumn@


speech-bubble_fSón moltes les coses que m’agraden de l’escola. Principalment que es tracta d’una escola d’una sola línia, és a dir d’un sol grup per curs. Això afavoreix no tan sols el coneixement de tot l’alumnat per part dels professors, sinó que els mateixos alumnes es coneguin entre ells. És molt habitual veure com els grans acullen als petits i cuiden d’ells.

Alícia, família d’ex-alumn@ 


speech-bubble_fDe l’escola m’agraden molt els espais. Classes de sostres alts, que permeten respirar! Les aules d’infantil donen a duess façanes, entra llum i sol per tot arreu.
I les aules de primària tenen el fantàstic passadís a sud, assolellat, ample, ple d’energia.
Quan vaig escollir escola, em vaig fixar també en la quantitat de joguines que hi havien a les classes d’infantil. A P3 hi ha fins i tot una caseta! Juguen molt, i aprenen jugant. També m’agrada que sigui només una línia, és clar! Tots ens coneixem. Els pares i els nens. Som pocs, i molts participem en les activitats de l’escola. En el Carnestoltes, en el Sant Jordi, es fàcil involucrar-se. Coneixem els mestres i seguim d’aprop el desenvolupament dels nostres fills

Ana, família d’ex-alumnes


speech-bubble_fM’agrada molt l’ambient familiar que es viu i es respira a l’Escola La Sedeta. Quan vaig venir a les portes obertes, de fa sis anys, em va captivar la naturalitat amb la que els propis alumnes ens guiaven pel centre explicant-nos tots els seus racons, com si es tractés de casa seva.
I amb aquest mateix esperit veig que els meus fills viuen la seva Escola, i així mateix l’he acabant sentint jo també. Una Escola que, a més a més, es prolonga a la Plaça i al barri, generant tota una sèrie de vincles afectius, col·laboracions i accions que després acaben prenent forma en el dia a dia de l’Escola.

Loli, família d’ex-alumnes


speech-bubble_fLo que me llamó la atención de la Escola La Sedeta, fue la comunicación tan familiar que hay entre cole y familias ya que al ser solo de una linea todo es muy familiar (se conocen tanto los pekes como los mayores)
La acogida que tuve con mi primer hijo fue espectacular, como todo el mundo se volcaba tanto con el como con los padres y sobre todo al tener al segundo hijo ,como lo conocian mucho antes de empezar p3.
Como mi hijo pequeño ya acaba, me ire con mucha pena del cole , dejando amigos, conocidos, recuerdos y momentos vividos.

Verònica, família d’ex-alumn@


speech-bubble_fLa Sedeta és una escola petita, que batega com un gran cor al barri del Camp d’en Grassot. Està ubicada en un entorn privilegiat, compartint edifici amb l’IES del mateix nom i un centre cívic de gran activitat. Un edifici ben emblemàtic, per cert: icona del passat industrial de la ciutat i de la lluita ciutadana per a la recuperació d’aquest patrimoni, per posar-lo al servei de tothom. Un edifici amb el qual els nens i nenes s’identifiquen i aprenen a estimar de seguida.

Més ara, que rehabiliten la plaça exterior on, en sortir, els nostres fils hi passen hores i hores.

César, família d’ex-alumn@