Infantil

● A Infantil, per tal d’adequar-nos a les necessitats de l’alumnat, treballem de manera molt manipulativa. Per tant, no utilitzem llibres en aquesta etapa, ja que busquem treballar la part més experiencial establint una bona base pels aprenentatges.

             

● Dins de l’aula, quan estem treballant amb tot el grup, realitzem microespais. Alguns d’aquests microespais són art, construccions, llengua, comunicació, conceptes matemàtics… A més a més, durant tres tardes a la setmana, ens barregem tot l’alumnat d’infantil per fer diferents espais (art, construccions, joc simbòlic, experimentació i cos) i un d’ells és en anglès.

   

● Els nens i nenes fan servir les seves caixes personalitzades per guardar tot el seu material. Així tot queda endreçat i recollit!

● Al pati d’infantil, l’alumnat té diferents possibilitats de joc: una cuineta de fusta, una botigueta també de fusta, un tipi, la zona de sorral amb un tobogan i una caseta, a més patinets i motos que es treuen cada dia.

  

● Als matins les nenes i nens fan una petita assemblea on s’explica el que farem durant el dia, a vegades fins i tot en anglès! L’alumnat també aprofita aquest moment per explicar les seves pròpies inquietuds.

● Cada any l’escola treballa algun tema o personatge històric des d’EI3 fins a 6è: Tàpies, Picasso, Frida Kahlo, les teixidores de la Sedeta, la Yayoi Kusama

  

● Els infants es diverteixen molt a l’hora de fer psicomotricitat amb mig grup, tant al pati com a l’aula de psicomotricitat.

          

● També els agrada fer música a l’aula de psicomotricitat. Es mouen tot aprenent cançons i danses.

  

● A l’escola fem padrins de lectura, on els més petits s’ajunten amb els més grans i gaudeixen pegats de temps junts i estones de lectura i activitats.