Sortides CM 1r Trimestre

Aquest trimestre ens ho hem passat d’allò més divertit a les sortides. Voleu saber quines hem fet?

Sagrada família: vam anar tot el cicle a visitar el monument més representatiu de Gaudí i, després de l’explicació d’una experta, vam visitar aquesta obra tan impressionant. Ens vam fixar molt bé en els detalls per poder reproduir alguns als projectes que fem a art. 

Palau de la Virreina: en aquesta sortida el que vam veure va ser una exposició on s’expressaven els problemes que hi ha a la societat. Vam poder gaudir de vídeos, projeccions, fulletons…

Guàrdia Urbana: van venir a visitar-nos l’Anna i la Pilar i ens vam adonar de la quantitat d’actes incívics que s’adonen al nostre dia a dia al carrer. Vam veure molts grafitis a llocs on no havien d’estar, adhesius per les parets i elements del carrer, brossa enmig del carrer… Sens dubte va ser un cop de realitat per poder començar a millorar. 

Nexe fundació: En el taller de Nexe Fundació, ens vam posar a la pell de nens i nenes amb diferents dificultats. Com a tal, i gràcies a l’ajuda de la nostra parella, vam haver de fer un collage amb totes aquestes dificultats alhora: sense poder parlar, sense visió, amb la mà que menys dominem… Gràcies a això, vam ser capaços d’empatitzar amb tots aquests nens i nenes que pateixen alguna dificultat, amb l’objectiu de donar visió a totes aquestes persones, i donar-nos energia per ajudar-los sempre que la necessitin.

Teatre Regina: Durant el mes d’octubre, els nens i nenes de cicle mitjà vam anar al Teatre Regina a veure l’obra “Alícia al país de les meravelles”. Van fer un gran espectacle i ens ho vam passar molt bé.

Caprabo: Durant el primer trimestre, els nens i nenes de 4t han treballat l’alimentació saludable. Com a tal, el fi d’aquest gran projecte va ser anar al Caprabo a complir uns reptes relacionats amb aquesta alimentació saludable.

Fira Nadal + biblioteca Sagrada Família: En aquesta visita a la biblioteca de la Sagrada Família, hem fet una activitat la qual ha ajudat els alumnes a saber trobar amb més facilitat diferents tipus de llibre per la biblioteca. A més, i aprofitant la visita, els alumnes han aprofitat per agafar algun llibre amb forma de préstec per poder gaudir durant les vacances. Per finalitzar, i aprofitant l’època en la qual estem, hem pogut veure les diferents paradetes de Nadal que hi ha al voltant de la Sagrada Família.

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.