Les matemàtiques a CS

A cicle superior seguim treballant les mates amb el Jump Maths.

Concretament en el curs de 5è, on estem reforçant les operacions bàsiques de sumes, restes, multiplicacions i divisions hem volgut traslladar aquests conceptes a una sessió d’E.F. L’alumnat de 5è, vam posar en pràctica el cos i la ment, pensa, activa i comparteix, barrejant les matemàtiques amb activitat física (Educació Física) i el resultat va ser molt positiu. 

L’activitat consistia a resoldre cada operació, i associar el material que s’havia d’anar a buscar que representava el resultat final de l’operació i cada cop amb una forma de desplaçament diferent, ex. corrent, peu coix, peus junts, etc.

Vam gaudir molt i ho van fer força bé, per ser el primer cop que ens iniciem en aquesta activitat. Per tant, vam treballar de forma interdisciplinària 2 àrees.

Aquest article ha estat publicat en 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.