Les matemàtiques a CM

Aquest curs ha pujat el projecte d’Innovamat i ja el tenim a l’aula de tercer, mentre a quart continuem amb Jump Math.

Innovamat és un projecte amb el qual utilitzem molt el material manipulatiu per poder aconseguir un aprenentatge significatiu en els infants. A més, per fer la pràctica setmanal de tot el contingut nou que anem fent, utilitzem la seva aplicació amb les tauletes. Que bé ens ho passem!

Per una altra banda, els infants de quart hem estat treballant amb profunditat amb el llibre de Jump Math. Cada alumne disposa d’un llibre de text en el qual duem a terme les activitats de forma individual. Tot i això, gràcies als grups cooperatius, ens ajudem els uns amb els altres compartint entre tots tot el nostre coneixement.

Aquest article ha estat publicat en 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.