Creacions plàstiques a EI

A infantil ens agrada molt gaudir amb les activitats plàstiques i mostrar tota la nostra habilitat i imaginació amb diversos materials. 

Aprofitant l’estació de la tardor, a EI3, hem creat collages amb elements de la natura que han portat els nens i les nenes, com ara fulles, escorça d’arbre, glans… i també fulles que hem collit al pati nosaltres mateixos. D’altra banda, hem experimentat amb els colors de la tardor i hem fet estampació amb diferents formes. Els infants s’ho han passat d’allò més bé!

A EI4 estem treballant els colors de la tardor i estem fent un paisatge d’allò més especial. Hem posat pintura en un paper, l’hem folrat de paper transparent i hem gaudit de la sensació d’escampar la pintura freda, però sense tacar-nos. És molt divertit!

A EI5 hem estat treballant els diversos elements i animals que trobem a la natura en aquesta època de l’any (bolets, castanyes, carabasses, guineus, esquirols, etc.) i també hem col·laborat creant una castanyera gegant de cartró per la festa de la castanyada!

A continuació us deixem un tastet de fotografies del procés de creació d’aquestes activitats.

 

Aquest article s'ha publicat dins de Educació Infantil i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.