Espais a CI

A cicle inicial fem 4 espais d’aprenentatge: cos, science, robòtica i comunicació.

Aquí teniu un tastet del primer trimestre. Ens ho hem passat d’allò més bé.

  • A science hem pogut fer de científics fent hipòtesis amb l’oxidació de les pomes i submergint-les en diferents líquids per veure que passava. Hem parlat dels fluids newtonians i manipulat fins a fer slime.
  • Espai cos: mitjançant dinàmiques lúdiques i propostes adaptades a l’edat dels infants, identifiquem i practiquem les postures del ioga, amb l’objectiu de promoure el benestar físic, mental i emocional dels nens i nenes.
  • Espai comunicació: a l’espai de comunicació els infants de 1r i 2n practiquen la llengua catalana de manera oral. Primer hem decorat i construït el nostre dau amb diferents personatges i objectes. Un cop enllestit, els hem llançat i per grups hem creat la nostra història que després l’hem representada davant dels companys/es. Ha sigut molt divertit!
  • Espai Maker: a l’espai maker els infants de 1r i 2n han experimentat amb l’Scratch Jr. i els Bee-Bots, els primers passos en una cadena de programació. A banda d’aquestes propostes també han pogut desenvolupar la seva creativitat a partir de la construcció de maquetes amb Lego i Kappla. Aquestes activitats, no només fomenten la creativitat i la resolució de problemes, sinó que també introdueix als infants en els conceptes bàsics de la tecnologia i la programació de manera entretinguda i educativa.
Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.