Fruitometrtre març-abril.

Benvolgudes famílies.

Us mostrem l’entrega dels premis corresponents als mesos de març i abril,  en relació als esmorzars saludables, on han hagut petits canvis en els resultats finals del consum del mes que han fet que les fruites hagin canviat de classes .

En relació al mes complert de març, la repera es va instaurar a 3r, la pinya de por a 2n, la poma evolutiva a 1r i la maduixa encantada a 4t, estant la taronja embolicada a 5è i el kiwi diesel a 6è. En el mes d’abril, més curt,  aquestes dues darreres places de taronja i kiwi s’han mantingut a les classes de 5è i 6è, però la resta han fet un tomb i la maduixa encantada ha visitat la classe de 1r, la poma evolutiva la classe de 3r, la pinya de por ha anat a 4t i la repera ha tornat a 2n.

Aquí teniu les fotos d’entrega de fruita i diplomes.

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.