1r Els orígens dels meus familiars

Bones, famílies!

Aquest curs els alumnes de primer hem tornat a reincorporar el projecte en col·laboració amb les famílies anomenat ” Els orígens dels meus familiars” on cada família heu explicat algun dels pobles, ciutats o països originaris d’algun dels membres dels nostres nens i nenes. Ha estat molt engrescador i segur que si alguna cosa els ha quedat ja n’hi ha prou. Ha acabat esdevenint una trobada gastronòmica en tota regla i a més de conèixer el país han pogut tastar les varietats culinàries de mig món. O sigui que ha estat súper complert i enriquidor.

Us deixo les fotografies de tots els que heu vingut. Gràcies a tothom!

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.