Coneixem dones destacades al cicle mitjà (8M)

Dia de la Dona | Felicitaciones de buenos dias, Carteles de buenos dias,  Imágenes de buenos díasAvui, amb motiu del 8 de març – Dia de la Dona, hem fet un treball específic entorn 10 dones que són o han estat rellevants a la nostra història. Totes elles han destacat per algun motiu, en algun àmbit… Així doncs, l’alumnat del cicle mitjà ha hagut de resoldre tota una sèrie de qüestions en grups per tractar d’anar coneixent-les i tenir referents femenins reconeguts.

L’alumnat ha gaudit molt de l’activitat i s’ha quedat amb ganes de més. Han parlat i comentat molt sobre les referents i sobre situacions que encara es donen a la nostra societat i que ja no haurien de succeir.

Si les voleu conèixer, us convidem a visitar les fitxes que han fet servir que contenen moltes informacions interessants que han anat coneixent. Segur que n’apreneu alguna cosa!

Us convidem a veure les fotos de part de l’estona en què han estat treballant i coneixent-les.

Feu clic per veure totes les fotos

 

Aquest article s'ha publicat dins de 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Mitjà i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.