APADRINAMENT LECTOR (1r – 5è)

Apadrinament lector | Escola Joan LlonguerasAquest curs ja hem reprès l’activitat de Padrins lectors entre l’alumnat de 1r i 5è. Aquest moment l’estaven esperant amb moltíssima il·lusió i estaven  molt emocionats el dia que vam començar i ho estan cada vegada que ens trobem.

L’apadrinament lector és una activitat cooperativa que es realitza per parelles formades per alumnes més grans, que fan de padrins de lectura i d’acompanyants en la realització d’altres activitats, i els més petits , que fan de fillols.

Amb aquest projecte s’intenta que, tant uns com altres, visquin una experiència d’aprenentatge lector, en el qual les nenes i els nens més grans (padrins lectors), llegeixin, contin, animin, facin de model, escoltin… als infants més petits (filloles i fillols) i que aquesta activitat sigui engrescadora i el més motivadora possible, per tal que se’ls encomani el plaer de llegir.

A més de dinamitzar el procés de lectura, també es pretén establir lligams afectius entre padrins i fillols, no només al voltant de la lectura sinó també envers altres situacions de la vida escolar.

Aquí us deixem les imatges d’aquests moments…

Feu clic per veure totes les fotos

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 5è (Cinquè). Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.