CARNAVAL 2023 A I5

CARNAVAL, CARNAAAAAAVAL

Aquest mes de febrer hem gaudit fent les nostres màscares personalitzades, nosaltres ho teníem molt clar però la Bego no tant. Així que cada vegada que li demanàvem un complement més de la nostra màscara ella ho havia de buscar a Google. Hem rigut molt quan li explicàvem com eren les disfresses i ella ens feia bromes.

La Bego havia preparat el nom de cada màscara a l’ordinador per enganxar-lo per darrere i així facilitar el reconeixement, però nosaltres li vam dir que també ho volíem escriure. Ho vam fer molt bé tot i que l’espai era petitet.

Aquí teniu un recull de com ho hem anat fent, des de l’esbós fins al resultat final, esperem que us agradi i a veure si ens podeu anar reconeixent!

VISCA LA DISBAUXA!!!

Cliqueu a la imatge per veure el vídeo

 

Aquest article ha estat publicat en Carnaval, EI 5, Festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.