Camins escolars (3r)

L’equip de la Guàrdia Urbana del Servei d’Educació per la Seguretat es va apropar a la nostra escola per dur a terme el taller “Camins escolars” amb el grup de 3r de primària.

La sessió va començar amb una breu xerrada inicial i poc després vam sortir al carrer a reconèixer el nostre entorn i ser més conscients dels elements que hi tenim al voltant, dels que ens ajuden en el nostre dia a dia i també a visualitzar i fer evidents algunes conductes incíviques.

Mitjançant una graella, les parelles de treball van anar fent un recompte de tots els elements que anaven trobant i finalment vam fer una posada en comú i una declaració d’intencions amb petits compromisos per millorar la nostra ciutat, a la que estimem.

A continuació compartim amb vosaltres algunes de les imatges del taller  😛

Feu clic per veure totes les fotos…

 

Aquest article s'ha publicat dins de 3r (Tercer), Cicle Mitjà i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.