SORTIDA A CAN GEL, CANYAMARS, DOSRIUS

SORTIDA A CAN GEL, CANYAMARS, DOSRIUS

El dimecres 19 d’octubre els nens i les nenes de la classe de Les Flors (I4) i dels Cors (I5) vam anar a Can Gel, una granja amb moltes vaques.

Ens van rebre la Marta i el David i ens van acompanyar a la zona de pícnic per esmorzar i vam jugar una estoneta a una esplanada amb materials molt divertits.

Ens van projectar un vídeo on vam poder observar l’activitat diària que es fa a la granja i vam parlar sobre tot allò que ens havia suggerit preguntes. A més, vam escoltar el conte “El soroll misteriós” que parla de la vedella Gelatina.

Seguidament, vam iniciar un recorregut per les instal·lacions de la granja: vam descobrir on i com viuen les vaques segons les etapes de la seva vida. Ens va agradar molt la sala de munyir i les “habitacions” on dormen. Ens van ensenyar com acostar-nos a una vaca per poder tocar-la i acariciar-la i també vam actuar de grangers i grangeres i els hi vam donar menjar directament a la boca. A la sala dels nadons vam donar un biberó i ens van deixar visitar la sala de parts on hi havia vaques embarassades.

A totes aquestes activitats es va fomentar la lliure expressió, la implicació i la participació dels infants tot envoltat del treball de les emocions amb il·lustracions de la vedella Gelatina que havíem descobert a la nostra classe.

Hi havia una mini granja on vam interactuar amb cabres (el Bru ens va acompanyar una bona estona), ovelles, porquets acabats de néixer, ponis i tot i que els conills no van voler sortir les oques ens van rebre molt contentes.

A dinar!

Vam gaudir d’una estoneta de joc, ens vam acomiadar i a casa vam portar un iogurt “Pastoret” que estava boníssim.

Feu clic a la imatge per veure les fotografies

Aquest article s'ha publicat dins de EI 4, EI 5, Fotos i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.