Festa final de curs i comiat de 6è

Avui, malgrat la pluja, hem pogut celebrar el final de curs al centre cívic. Ha estat un dia ple d’emocions i bons moments. Tots els nens i nenes de l’escola han entregat un petit regal fet per ells i elles, als nens i nenes de sisè. Després els nens i nenes de primària ens han regalat uns balls magnífics, amb molt de ritme i bones energies. Per acabar hem baixat a la placeta i hem cantat tots junts l’hora dels adeus. 

Ha estat un curs fantàstic, hem gaudit de tots els moments que hem estat junts i podem dir que ens enduem uns molts bons records. 

Nens i nenes de 6è, us trobarem molt a faltar, però estem segurs que aquesta nova etapa que comenceu us anirà genial. Moltíssima sort!

Bones vacances a tots i totes, ens veiem a la tornada! 

Escola La Sedeta.

Feu clic per veure les fotos i els vídeos.

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5, Festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.