Premis: Concurs de dibuix “Dibuixem la Mercè 2021” (3r i 4t)

Cartel La Mercè 2021. | DomestikaL’alumnat de 3r i 4t va participar en el concurs de dibuix “Dibuixem la Mercè 2021” però finalment, per motius de la Covid, no es va poder celebrar l’entrega de premis.

A l’escola vam organitzar-nos i vam confegir un jurat i divendres vam fer l’entrega de premis. Tothom que va veure els dibuixos va coincidir en el fet que els dibuixos estaven molt ben fets i que tot l’alumnat havia fet una gran feina.

Aquí teniu algunes imatges dels guanyadors i de l’entrega de premis.

Premis del concurs 3r

Premis del concurs 4t

També podeu veure tots els dibuixos dels altres participants.

Dibuixos de 3r de primària

Dibuixos de 4t de primària

 

 

Aquest article ha estat publicat en 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.