Juguem a la ludoteca de l’escola (EI)

Cada setmana les nenes i els nens d’Educació Infantil esperen amb entusiasme el moment d’anar a la “sala del mig”, on tenim ubicada la nostra ludoteca, per gaudir dels diferents espais de joc simbòlic. 

A través d’aquest tipus de joc els infants juguen a representar escenes del món quotidià que els envolta tot aprenent a relacionar-se amb els altres companys/es, compartir espais i joguines,  desenvolupar el llenguatge oral, reproduir rols de la societat, desenvolupar la creativitat…  i, sobretot,  gaudir del joc espontani expressant-se de manera lliure.

Actualment, en aquest espai disposem d’un centre mèdic únic on comptem amb els/les millors especialistes. Aquest/es són experts/es en curar qualsevol mena de molèstia amb somriures i altres remeis ben especials.

També disposem d’un restaurant molt curiós amb botiga incorporada, on tant l’equip de cuina com el de sala ens sorprenen amb les seves receptes d’allò més creatives.

A l’espai de la casa hi trobem un tipi on dormen les nines i els ninos;  també un racó destinat a  la bugaderia on la roba queda impecable!

Després de tant jugar toca recollir les joguines i posar-ho tot al seu lloc, mireu que ben endreçat ho hem deixat!

Feu clic per veure totes les imatges

Aquest article ha estat publicat en Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.