La Castanyada

Avui hem celebrat la Castanyada a la nostra escola. Al matí alguns grups han fet escape room, els infants han fet servir el seu enginy per anar superant les proves i obrir tots els cadenats corresponents per arribar al tresor final. S’ho han passat genial i han posat en pràctica molts dels coneixements que ja tenen adquirits per anar superant els reptes que se’ls hi plantejava. Altres grups han fet treballs manuals relacionats amb la tardor i han demostrat ser uns artistes excepcionals. A més, el grup de 6è ha fet un muntatge de vídeos en anglès ben terrorífics!
A la tarda, hem baixat per grups al pati de l’escola per menjar les castanyes que l’AFA s’havia encarregat de comprar i tallar perquè el nostres cuiners, el Jordi i l’Analia, les poguessin torrar al forn, aprofitem per donar a tothom les gràcies des d’aquí, com sempre, entre tots fem escola.
Aquest any, mentre menjàvem les castanyes hem anat escoltant música relacionada amb aquesta tradició tan nostra i, a més, hem tingut convidats! Les castanyes ens les ha portades un castanyer, ja sabeu que a La Sedeta, en qüestió de gènere, ens agrada ser ben originals , el castanyer era molt eixerit i rialler! I també han vingut dues bruixes americanes que en el seu idioma ens explicaven que elles només coneixen Halloween i ens anaven preguntant que era això de la Castanyada, volien saber per què estàvem tots al pati menjant castanyes, hem aprofitat per explicar en anglès a aquestes bruixetes el nostre costum de menjar castanyes, moniatos, anar a agafar bolets… Ha estat una tarda ben amena i divertida!

Cliqueu per veure més fotos

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, Festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.