‘Setmana Boja’ a l’Espai Migdia!

Hola, famílies!

Ja tenim aquí el final de curs I a l’espai migdia tenim preparades moltes coses per les darreres setmanes. Us volem explicar que farem. Així que agafeu llapis i paper, que a continuació teniu tota la informació! 

Del dilluns 14 al divendres 18 celebrarem La Setmana Boja, on cada dia, qui així ho vulgui, podrà seguir les consignes següents:

  • Dilluns 14: Els bons desitjos. A l’estona de pati els infants podran escriure notes de bon estiu o fer dibuixos per a entregar-les als seus companys o bé penjar-les a la paret dels desitjos.
  • Dimarts 15: Jocs d’aigua. Cada monitor amb el seu grup, per respectar la normativa covid encara vigent, i durant el pati llarg, organitzarà jocs d’aigua per acabar ben fresquets. Volem remarcar que no són jocs per acabar remullats sinó refrescats. No caldrà portar banyador, però si és aconsellable portar una samarreta de recanvi i una tovallola petita guardades a la motxilla.
  • Dimecres 16: Red is the new black. Aquest dia caldrà venir vestits de color vermell de cap a peus!
  • Dijous 17: El dia de la joguina. Cada infant podrà portar una joguina de casa per fer-la servir durant l’estona de pati. Cal que aquesta estigui ben marcada amb el nom i el curs de l’infant, I ha de poder-se guardar a la motxilla que cada dia porten a l’escola.
  • Divendres 18: Hawaii/Bombai. Per la darrera DiscoFriday del curs farem la Summer Edition, així que caldrà portar un complement estiuenc: camisa hawaiana, barret de palla, flotador, maniguets, gorra, ulleres de sol…

Per altra banda, els darrers dies també tindrem:

  • Divendres 18: Menú sorpresa triat pel grup de P3
  • Dilluns 21: Menú sorpresa triat per Cuina i coordinació i dinar de germanor (cada grup ajuntarà les seves taules per dinar tots plegats)
  • Dimarts 22: Dinar de germanor i festa de comiat

I això és tot. Per a qualsevol dubte o aclariment ens podeu escriure al correu migdia.lasedeta@garbuix.org

Aquest article ha estat publicat en Menjador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.