Acomiadem la setmana…

… dient adéu un dijous!

Dilluns vam conèixer els monitors en pràctiques que ens acompanyaran durant aquestes setmanes. Són la Verònica (5è), el Fernando (2n), la Lara (P4) i la Wiliany (P5). Els grups els han acollit de meravella i tots quatre estan il·lusionats de poder treballar de forma tan propera amb els infants.

La setmana vinent també serà curta, tornem dimarts, i coincideix amb el final de mes. Un moment que la canalla a l’Espai Migdia espera amb entusiasme perquè amb cada final de mes arriba el menú sorpresa! Aquesta vegada ha estat el torn de 4t triar l’àpat i ja us puc avançar que es tracta d’un menú que encara no hem tastat aquest curs a l’escola. A més, aquest dijous 27, els delegats i delegades del grup de P5 esteu convidats a dinar amb nosaltres com a part dels ‘Àpats amb famílies’. Recordeu que ens podeu escriure a migdia.lasedeta@garbuix.org per confirmar assistència i per aclarir qualsevol altre dubte.

Que tingueu un molt bon pont!

(cliqueu a la imatge per veure més fotografíes i videos)

Aquest article ha estat publicat en Menjador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.