Aventura al parc de Les Deus (CM)

Article escrit pel Matisse, en Pau, la Clàudia i l’Aina de 4t de primària.

Ahir, vam anarthegravitywave - Home | Facebook 3r i 4t al Parc de les Deus que es troba a Sant Quintí de Mediona. Primer vam anar en autocar (va ser més d’una hora de viatge). Vam arribar i vam esmorzar per agafar forces per les activitats que vindrien.

Després els monitors que ens acompanyaven, l’Axel i el Jaume, ens van posar cascos i arnesos de protecció per fer les activitats durant el dia. Ens vam dirigir a unes coves i ens vam dividir en 5 grups. Primer ens van fer fer un concurs d’estirar la corda, en què el grup perdedor eren els primers per entrar als forats i els túnels de la cova per fer espeleologia. Hi havia un túnel molt fosc i uns tobogans. Ens ho vam passar molt bé perquè ens vam sentir com uns autèntics exploradors!

Després vam anar al “jumping” que tots estàvem molt nerviosos perquè la corda d’on ens havíem de tirar era molt alta (14 metres). Ens vam tirar per parelles i va ser molt divertit i emocionant. Després ens van canviar els arnesos per pujar a una tirolina més llarga de 120 metres. Quan ens vam tirar vam arribar a una xarxa molt gran on ens recollia el monitor.

Feu clic per veure les fotos i vídeos

Finalment, vam anar a fer el circuit de les sensacions, per a molts, el més divertit. Es tractava de fer un circuit on s’havia de passar per cordes, piscina de boles, tobogans, tirolines, etc. Era molt divertit perquè gairebé tots vam caure en algun moment, però sense fer-nos mal.

Quan vam acabar els monitors ens van treure l’equipament de protecció i vam anar a dinar, teníem molta gana després de tanta aventura!

Una sortida genial!

Aquest article ha estat publicat en 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.