Diada de Sant Jordi 2021

(Feu clic a la imatge per accedir a l’àlbum)

Avui, amb motiu de la diada de Sant Jordi, hem celebrat els jocs florals i fet activitats relacionades amb la literatura i la llegenda que envolta aquesta data tan assenyalada.

Enguany, hem fet diferents activitats al pati de l’escola tot gaudint d’un dia assolellat i agradable.
L’entrega de premis dels jocs florals s’ha fet a primera hora del matí i hem pogut escoltar els contes creats pels nens i nenes d’Infantil, així com els poemes de l’alumnat de Primària. A més a més, els grups de 5è i 6è han interpretat cançons durant l’entrega de premis. 

Primer ha estat el torn dels grups de 1r, 3r i 5è; després han baixat els cursos d’infantil i, per acabar, 2n, 4t i 6è.
Durant la cerimònia dels jocs florals l’alumnat guardonat ha rebut un llibre i una flor, que en el cas dels primers premis ha estat una rosa vermella. Les flors que hem regalat avui han estat preparades per la floristeria Nune.
A banda, cada classe ha rebut un lot de llibres nous per la biblioteca d’aula, que s’han triat seguint les recomanacions que ens han fet des de la llibreria Luz de Lula.

Abans de dinar, l’alumnat de l’escola ha baixat al pati amb els llibres que han escollit i han passat una bona estona tot llegint. Finalment, a la tarda, s’han fet tallers i manualitats relacionades amb aquesta festa.

Volem acabar donant les gràcies a les famílies per ajudar-nos a decorar l’escola amb les roses i el drac que ens acompanyat aquesta jornada.

Desitgem que acabeu de passar una molt bona diada i us animem a donar suport al comerç de barri tal com fem des de l’escola.

 

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5, Festes, Fotos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.