Arranquem el tercer trimestre!

Hola, famílies!

Tornem de la Setmana Santa amb les piles carregades per encarar els darrers mesos del curs.

Aquesta setmana, a més dels racons de joc i dinàmiques de pati, els grups han organitzat els tallers i les activitats que durant tota la setmana vinent per a celebrar Sant Jordi. Des de titelles de drac, roses de paper, teatre, conta contes…

El grup de 5è, a més, ja ha triat els plats per al menú sorpresa d’abril i l’equip de monitors i monitores estem preparant una activitat que tenim moltes moltes ganes de compartir amb totes vosaltres. Ven aviat us podrem explicar més!

Fins llavors, us deixem les fotos i els vídeos d’aquesta setmana.

(fes clic a la imatge per veure més fotos i vídeos)

Aquest article ha estat publicat en Menjador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.