Sedesport 2021

El passat divendres 26 de març vam poder portar a terme de nou la SEDESPORT. Vam gaudir de nou d’una jornada presencial esportiva meravellosa, on alumnat i professorat van  tornar a gaudir molt Es va portar a terme una jornada molt ben organitzada pel Sergi, adaptada  a la situació actual viscuda.

Durant el matí es va fer per tot l’alumnat de primària on vam portar a terme les curses per grup classe  en 2 torns. Després vam fer les curses de relleus pels grups cooperatius que vam crear el 2n trimestre en les sessions d’E.F., per grup classe. Tot seguit vam procedir a l’entrega de medalles i vam acabar la sessió matinal amb la cursa de relleus del professorat.

Durant la tarda vam realitzar els circuits per a l’alumnat d’E. Infantil. Els 3 cursos vam desenvolupar per torns els diferents circuits i van mostrar les seves habilitats.

No us perdeu el recull de fotos de la Sedesport d’enguany!

Circuits d’educació infantil

Educació infantil 3

Educació infantil 4

Educació infantil 5

Curses de relleus

Cicle Inicial

Cicle Mitjà

Cicle Superior

Curses per grups classe

Cicle Inicial

Cicle Mitjà

Cicle Superior

Entrega de medalles

Entrega de medalles

 

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Física, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.