Acomiadem el 2n trimestre!

Aquest trimestre ha passat volant! I tot just sembla que va ser ahir quan tornàvem de les vacances de Nadal…

A l’Espai Migdia, aquesta setmana hem acomiadat el mes de març i el trimestre amb molta diversió i il.lusió.

Dijous vam conèixer el guanyador de l”Enjoy de silence’ del mes de març, i per tant, guanyador d’unes postres sorpresa, que ha estat el grup de 6è. Tot i ser els més grans (i sovint més escandalosos  😉 ), els nens i nenes han demostrat que si s’ho proposen, poden gaudir d’un dinar amb calma i tenir converses amb els companys i companyes de taula amb un volum normal.  Felicitats, 6è!

Divendres, a més, vam tenir el menú sorpresa triat pel grup de 6è, també. Aquest cop, els plats triats van ser: macarrons amb salsa de tomàquet, pizza de pernil dolç (de tonyina per a tots els menús sense porc) i brownie! Cal dir que el brownie va ser tot un èxit!

I a la DiscoFriday, a manera de celebració, els encarregats de triar la playlist de la setmana vam ser els monitors! I van sonar èxits dels anys 80′ i 90′.

Que tingueu una bona Setmana Santa!

(fes clic a la imatge per veure més fotografies i vídeos)

Aquest article ha estat publicat en Menjador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.