Guanyadors ‘Enjoy the silence’ febrer

Ja tenim els guanyadors del ‘Enjoy the silence’ del mes de febrer, felicitats grup de 2n!

Amb un total de 69 punts, el grup de 2n ha estat el grup que ha aconseguit més targetes verdes i per tant ha demostrat que la seva actitud a taula és bona i que poden parlar fent servir un to adequat de veu. I per premiar el seu esforç, avui tot el grup ha gaudit d’unes postres sorpresa (gelat de xocolata i vainilla). Animem a la resta de grups a seguir millorant i tornar-ho a intentar els mesos vinents!

Aquí us deixem tota la informació relacionada amb l’Enjoy the silence per si en voleu saber més: https://blocs.xtec.cat/lasedeta/2021/01/30/torna-enjoy-the-silence/

Aquest article ha estat publicat en Menjador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.