Cicle Inicial : Sortida al Park Güell

CRUCITA GUTIÉRREZ SEGOVIA: ARTISTAS EN LA HISTORIA - GAUDÍ Y EL PARK GÜELL  DE BARCELONA - ESPAÑADesprés de Nadal els alumnes de Cicle inicial vam voler començar l’any fent una excursió de tot el dia al Park Güell i ho vam fer tot a peu!!!

Tot i que vam acabar morts i mortes de tant caminar ens ho vam passar d’allò més bé. Primer un guia ens esperava per explicar-nos tots els racons i la història d’aquest gran parc. Després vam disposar de temps lliure i vam anar per a tots els racons del parc. Crec que no ens en vam deixar cap per visitar!

Aquí us deixem un munt de fotografies per tal que us feu una idea de com ens ho vam passar els nens i nenes de 1r i 2n ( i els/les mestres també).

https://photos.app.goo.gl/JRfuJ7UpdsyNiE5N9

 

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.