MENÚ SORPRESA I DINAR AMB FAMÍLIES!

Hola famíies!

Compartim les fotos que ens van quedar pendents del menú sorpresa del divendres. Esperem que cap infant arribés a casa amb mal de panxa  😉

El dijous, a més, van dinar amb nosaltres la Silvia i la Celeste, mares del grup de 6è. Aquestes trobades formen part dels àpats amb famílies (podeu veure tota la informació aquí https://blocs.xtec.cat/lasedeta/2020/10/17/divendres-de-discofriday/), una novetat d’aquest curs on podreu tastar el menjar que servim a l’escola i experimentar en primera persona com és dinar al nou menjador.

Aquest mes serà el torn dels delegats de 5è, us esperem el dijous 17! La setmana anterior us podeu posar en contacte amb nosaltres per confirmar-nos l’assistència i per si necessiteu cap tipus de dieta especial.

(feu clic a la imatge per veure les fotos)

Aquest article ha estat publicat en Menjador. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.