Cicle Inicial: ja tenim les capses per guardar la roba!

Ahir ens van portar els prestatges de fusta baixos amb les capses de vímet per desar-hi cada nen i nena de cicle inicial la nostra roba ( la bata, l’abric, el polar,…). Cada capsa porta un cartellet amb el nostre nom i així ràpidament la podem trobar. Ahir per la tarda ens vam dedicar a doblegar bé les diverses peces de roba i les anàvem introduint a la nostra capsa. A més, deixa una flaira al passadís de fusta i vímet que ens agrada molt i el passadís ha quedat molt més espaiós… Ens agrada molt aquesta prestatgeria nova!

Aquí us deixem un recull de fotografies doblegant i desant la nostra roba.

https://photos.app.goo.gl/EuAW9BJqdr7qnLhg8

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.