Planetari digital (cicle mitjà)

MATINAL INFANTIL: “PLANETARI DIGITAL FAMILIAR” » La Violeta de GràciaEl dijous, 5 de novembre, l’alumnat del cicle mitjà va participar en una activitat d’allò més espectacular. Al gimnàs de l’institut es va muntar un planetari digital on van gaudir dels misteris del Sistema Solar. La cúpula inflable era de 7 metres de diàmetre i bastant impactant.

A dins van fer un viatge per la nostra galàxia, la Via Làctia. Van repassar conceptes treballats a l’aula però vist dins d’un planetari digital. L’experiència immersiva els va deixar bocabadats i encantats!

A continuació us deixem algunes imatges d’un dels grups. Esperem que les gaudiu!

Feu clic per veure totes les imatges…

Aquest article ha estat publicat en 3r (Tercer), 4t (Quart), Cicle Mitjà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.