Benvinguts P3

Hola Famílies!!!

Des de la Comissió de Festes volem compartir amb vosaltres la Benvinguda que s’ha preparat als nens i nenes que aquest curs comencen P3. 

Altres anys, fèiem un berenar compartit on ens trobàvem tots i totes al pati de l’escola. Aquest any no ha pogut ser, però aquí està la proposta alternativa per mantenir el caliu i l’esperit de celebració: Un sobre amb un dibuix personalitzat per els alumnes de 6é, juntament amb una carta de benvinguda i un fulletó sobre les activitats de l’AFA. 

 

I el més especial, una cançó que hem preparat i muntat amb molta il·lusió, dedicada als nous alumnes i els alumnes de sisè que inicien una nova etapa i a tots els que formem part de La Sedeta. També el volem compartir amb tots vosaltres.

Moltes gràcies a tots per participar!

Vídeo benvinguts P3

Lletra de la cançó

Aquest article s'ha publicat dins de A.F.A. i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.