Celebrem la castanyada

Divendres 30 d’octubre els nens i nenes de l’escola vam celebrar la castanyada. Els alumnes de cicle superior van crear curts terrorífics en anglès i cicle inicial i mitjà van fer un “scape room”. Havien d’anar solucionant reptes a partir de les pistes que anaven trobant per la classe i anaven resolent en grup per poder arribar a descobrir una sorpresa final ben dolça. A la tarda vam menjar castanyes a la pista de l’escola.

Així ho van viure i ho expliquen, alguns nens i nenes de 4t:

El dia 30 d’Octubre 1r, 2n, 3r i 4t vam fer un scape room de Hallowen. Primer ens vam dividir en 4 grups, cada grup tenia un color diferent: el verd, el vermell, el groc i el blau i havíem de trobar una clau per alliberar a Hansel i Gretel. Anavem trobant pistes que quan les descobríem ens donaven una altra pista per descobrir un dels tres números que necessitàvem per fer la prova final. Un cop vam fer la prova final, vam esbrinar on estava la clau per  obrir un cadenat que guardava una llaminadura per cada un de la classe de 4t.”  Santiago

El  divendres va ser la castanyada, al matí vam fer un scape room. Primer la Maria ens va  explicar que havíem de fer per arribar al final i passar totes les proves i després el vam anar fent per grups. Després  al menjador vam portar un accessori i a la tarda tots els cursos vam celebrar la castanyada al pati, vam escoltar música mentre menjàvem castanyes. Va ser molt xulo!” Zharik

 

Nens i nenes de 4t resolent les proves 

Aquest article ha estat publicat en 4t (Quart). Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.