Explorem el romànic al MNAC (6è)

L’alumnat de va anar, el passat 3 de març, de visita cultural al Museu Nacional d’Art de Catalunya. Allà van participar dur a terme un taller relacionat amb els continguts que actualment estan treballant a l’àrea de medi. Al taller han hagut d’analitzar les imatges del romànic i les han interpretat com un mirall de la societat i de l’imaginari medieval.

La visita ha estat molt interessant i d’aquesta manera han après i han pogut veure, en primera persona, una mica més de l’art romànic mitjançant aquest taller anomenat: Explorant el romànic. Una aproximació al món medieval des de les imatges contemporànies.

MNAC

A continuació un deixem algunes imatges del dia de la visita al MNAC. Esperem que les gaudiu! La sortida va ser d’allò més interessant i ens va encantar  😉

Feu clic per veure totes les fotos…

Aquest article ha estat publicat en 6è (Sisè), Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.