Cicle inicial. Sortida al Cosmocaixa

El passat 12 de febrer els alumnes de cicle inicial vam agafar l’autocar per anar cap al Cosmocaixa. Primer de tot, vam entrar a una de les sales on realitzen representacions teatrals a veure l’obra titulada ” Bales, boles i esferes” la qual té el seu origen en l’àmbit expositiu de les formes, on s’intenta exposar el fet que hi ha formes geomètriques molt freqüents a la natura ( esfera, hexàgon, angle, ona, espiral, hèlix, fractal) i ens ajuda a explicar d’una manera més lúdica la funció de cadascuna d’elles a partir del relat del seu protagonista, l’Enki.

En acabar, vam entrar dins el Bosc animat, la sala dels miralls, vam veure el pèndol, vam tocar gel,…

Va ser un matí molt complet on vam poder observar moltes coses espectaculars i vam aprendre molt.

Us deixem un seguit de fotografies per tal que veieu com ens ho vam passar.

https://photos.app.goo.gl/zCWFrmzPSw4aECiGA

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.