Arribada de Sa Majestat, el Rei Carnestoltes

Feu clic per ampliar les consignes

Aquesta tarda, dilluns 17 de febrer, ens ha fet l’honor de venir a visitar-nos Sa Majestat, el Rei Carnestoltes. L’alumnat de  s’ha encarregat de dur a terme el Pregó de Carnaval on Sa Majestat ens fa arribar les ordres que vol que es compleixin durant el seu regnat. Enguany les ordres han estat ben divertides! Al final ens ha convidat a tothom a la Gran Rua de Carnaval que es celebrarà el divendres!

Visca en Carnestoltes! Viscaaa!

Visca el Carnaval! Viscaaa!

Feu clic per veure totes les fotos i els vídeos…

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.