Espais d’Aprenentatge a cicle inicial

Aquest curs ja hem tornat a engegar els espais d’aprenentatge a cicle inicial. En tenim 4 diferents: l’espai tecnològic, l’espai d’experimentació, el de jocs matemàtics i el de joc simbòlic-expressió oral.

Com sempre, els nens i nenes tenen moltes ganes de realitzar els diferents espais ja que aprenen coses i a la vegada s’ho passen molt bé. A més, interactuen els alumnes de 1r amb els de 2n i d’aquesta manera poden treballar amb d’altres companys que no són sempre els de la seva pròpia classe.

Us deixem l’enllaç amb les fotografies per tal que veieu el que estem fent des que ha començat el curs fins ara.

https://photos.app.goo.gl/aVK5vnCgq4M9vvrU6

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.