Resultats finals fruitometre curs 2018-19

Vam engegar el Fruitometre a  finals del curs passat, aquest any l’hem consolidat i s’ha de dir que s’ha notat un increment considerable dels esmorzars saludables amb aquest complement de la fruita. 😆 Durant el curs escolar 2018-2019 tota la Primària ha consumit un total de 11.044 peces de fruita en un total de 163 dies lectius.  El dijous 19 de juny a l’hora del pati vam fer la darrera entrega de premis col·lectius pels cicles amb la publicació dels resultats de tot l’any.El premi aquest cop consistia en unes pilotes de platja fruites perquè puguin gaudir a l’hora d’esbarjo ja el curs vinent. També cal dir que les fruites s’han anat de vacances i tornaran amb empenta el curs vinentper esser conquerides per les classes. Enhorabona a tots els cursos i desitgem que el curs vinent continueu amb aquests esmorzars saludables.

Bon estiu a tothom

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Física. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.