Cicle Inicial Conferències amb les famílies

Aquest curs els alumnes de cicle inicial hem continuat amb la realització de conferències on els nostres familiars venien al centre per explicar-nos els orígens dels seus familiars o els oficis d’algun dels seus familiars.

Es tracta d’una activitat molt positiva sobretot per dues raons: perquè ajuda a que el nen/a es desenvolupi amb naturalitat de forma oral davant la resta de companys/es i perquè en aquesta sessió els familiars d’aquest nen/a poden assistir i col·laborar amb ell/a i això també crea un clima molt agradable a l’aula.

Us deixem les fotografies que hem realitzat un cop acabades les conferències.

https://photos.app.goo.gl/zj3finJaFFmWXANHA

Aquest article ha estat publicat en 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.