MILLA SAGRADA FAMILIA 2019

Ahir diumenge 5 de maig bona part de l’alumnat de l’escola la Sedeta va participar en la Milla Sagrada Familia que patrocina l’esportiu Claror. Vam gaudir d’una jornada esportiva plena de sol i molt ambient. Cal dir que els nens i nenes de l’escola la Sedeta ho van fer força bé, fins el punt que en les categories de benjamí i aleví masculí vam tenir alumnat entre els 10 primers classificats i amb el Guillem García de la classe  de 4t  pujant al podi en 3ra posició. Enhorabona a totes les famílies  per la disposició i  en especial a les mares, que ahir era el vostre dia . Us deixem un recull d’imatges  i petit video de la jornada d’ahir. 😀  😆

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), Educació Física. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.