Fruitometre Novembre-nous premis

Ahir a l’hora del pati vam procedir a l’entrega a les diferents classes de primària dels nous resultats, diplomes i premis  del Fruitometre del mes de novembre. Cal dir que ens estem superant i en aquest mes les classes de primària han generat un consum de 1414 peces de fruita, per tant, això suposa un augmet d’un 8% més respecte al mes passat . Les classes han rebut diferents premis en funció dels resultats obtinguts( PREMI MANDARINA D’OR , PINYA DE POR, MADUIXA ENCANTADA,TARONJA EMBOLICADA, KIWI DIESEL, POMA EVOLUTIVA) .

Us animen a continuar en aquesta bona línia de consum de fruites  a l’hora d’esmorzar, molts ànims .

Aquest article ha estat publicat en - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Física. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.