Parc infantil de trànsit de la Guàrdia Urbana (5è)

Resultat d'imatges de parc infantil de transitL’alumnat de va rebre la visita de la Guàrdia Urbana que ens va fer una xerrada sobre seguretat vial on ens van mostrar el diferents tipus de senyals de trànsit i normatives relacionades amb la circulació per tal de garantir el màxim de seguretat possible durant els nostres desplaçaments… La xerrada va ser d’allò més interessant i ens va preparar per la sortida que faríem al Parc Infantil de Trànsit situat al fossat del Castell de Montjuïc.

Uns dies més tard vam fer la sortida al Parc Infantil i allà vam rebre unes quantes instruccions i recordatoris dels conceptes treballats i ens vam posar a circular amb les bicicletes que ens van deixar. A estones fèiem de vianants i a estones de conductors. Era ben difícil tractar d’estar pendent de tots els senyals de trànsit, dels vianants, de les senyals horitzontals i verticals… La veritat és que ens ho vam passar fantàsticament i vam aprendre molt!

A continuació us deixem un recull de fotos de la sortida. Esperem que les gaudiu!

Feu clic per veure totes les fotos

Aquest article s'ha publicat dins de 5è (Cinquè), Cicle Superior i etiquetat amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.