Espais d’aprenentatge – Cicle Superior

Enguany tornem a la càrrega amb els Espais d’aprenentatge al Cicle Superior i ja portem un parell de grups que han participat en el de Comunicació i TIC.

La proposta d’enguany consistia en Resultat d'imatges de tootasticcrear una narració digital amb una mica més de qualitat tot afegint una nova app al ventall de possibilitats (Puppet Pals HDPuppet Pals 2Toontastic 3D). Una vegada creada la narració havien d’afegir un títol i uns crèdits així com una foto dels participats i creadors i afegir una música de fons per acabar de millorar el producte final amb l’iMovie.

Els resultats han estat d’allò més diversos i entretinguts. Si voleu fer una ullada us deixem la llista de reproducció que anirem ampliant de manera progressiva. Esperem que gaudiu de les seves produccions!

Llums, càmera i acció!

Aquest article s'ha publicat dins de 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Superior i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.