Protagonistes de la setmana a P4

Al llarg del curs les famílies del nostre alumnat ens ha visitat a la classe , ara ja podem donar per finalitzada aquesta activitat que ens ha permet que ens coneixem tots i totes una mica més.
Cal agrair la col•laboració de totes les famílies . Moltes gràcies per la vostra participació.

La mare i els meus germans han vinguta a la meva classe. A casa havíem confegit un collaret pel TATANET i no l’hem trobat. Una fada ens ha escrit una carta amb un joc de pistes, per ajudar-nos a trobar-lo.
Ha estat molt divertit: Hem agafat pomes amb la boca, hem fet un circuit de psicomotricitat i anàvem trobant les pistes i un mapa. Al final hem trobat el collaret i li hem posat al TATANET.
Per berenar hem menjat la poma i a la classe el nostre protagonista ha parlat de la seva família.

La mare de la nostra protagonista ens ha ensenyat fotos, ha parlat de la seva família i ens ha explicat que al Marroc mengen cuscús. Per finalitzar hem cantat una cançó en francès.

El pare ens ha explicat uns contes molt bonics i amb la mare hem cantat la cançó de “La gallina” i després tots hem cantat i ballat. Ens ho hem passat molt bé.

Ens ha vingut a visitar la mare i ha explicat als companys-nyes de la classe que som de l’Índia i hem vist les imatges del TAJ MAHAL i el temple daurat PUNJAB. Després ens ha explicat un conte d’un rei que s’estimava molt als nens i les nenes. A continuació vaig repartir animals de goma eva i un dolç.
Vam gaudir d’una tarda molt interessant.

Aquest article ha estat publicat en - P4, Educació Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.