Sedesport 2018

El darrer dia del 2n trimestre vam celebrar la tradicional jornada esportiva, La Sedesport! Com cada any, la jornada va ser una autèntica passada. En Sergi, el mestre d’educació física, ho va organitzar tot a la perfecció i tothom va col·laborar. Els/les de , com és costum, van ajudar amb el muntatge i la supervisió dels circuits per educació infantil. Les famílies van donar suport durant les curses… I al final de matí, tots els alumnes van rebre la seva medalla així com els premis per classes que gaudiran a la tornada de les vacances.

La tarda de la Sedesport va ser amenitzada per la Geromine que ens va ensenyar unes coreografies d’allò més marxoses i entretingudes. No us perdeu el seguiment del dia que vam fer a Twitter! Allà podreu veure fotos i vídeos de cada moment de la jornada. Encara no sou seguidors? Us animem a que us obriu un compte i us feu seguidors de @la_sedeta per estar al dia!

Us deixem algunes fotos que es van fer durant la Sedesport d’enguany així com un vídeo amb un muntatge de fotos. Esperem que els gaudiu!

Feu clic per veure totes les fotos

Aquest article s'ha publicat dins de - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Física, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5 i etiquetat amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.