El Cicle Superior va al teatre

El dimecres 21 de març, els nens i les nenes del Cicle Superior van anar al Jove Teatre Regina a veure l’obra de teatre musical ‘Aladdin. The pop musical‘ de la Cia. La Roda Produccions. Una reinterpretació del clàssic Aladdin adaptat als temps que corren. L’espectacle va ser molt divertit alhora que interessant i ens va fer reflexionar…

La fama a qualsevol preu?

Vivim en un entorn audiovisual i tecnològic farcit de programes que fomenten la fama dels infants i joves a qualsevol preu. Dia i nit pugen als escenaris i platós d’arreu infinitat de joves que viuen el seu moment de glòria pel sol fet de sortir als mitjans una estona. A vegades no tan sols cal destacar en cap camp artístic, cultural o intel·lectual. 

Aladdin # The Pop Musical , no és una crítica a la fama, sinó al fet d’assolir-la gratuïtament , sense valors com l’esforç, l’esperit crític o la cooperació.

Us deixem la sinopsi de l’obra:

Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors obtenen una gira i l’enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el jove no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l’Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?

La Roda Produccions us proposa una comèdia divertida i actual, adreçada al públic familiar i amb molta marxa. Un espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions. Només cal que freguis la llàntia meravellosa i et disposis a somiar….

 

Aquest article s'ha publicat dins de 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Superior i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.