Carnaval 2018 a la Sedeta

Resultat d'imatges de carnestoltes

 😛  Divendres tarda els alumnes de l’escola van sortir a fer la tradicional Rua de Carnaval. 😀  Un grup molt entretingut ens va amenitzar la passejada amb una batucada d’allò més divertida! Quina xulada!

Feu clic per veure més fotos

I dissabte, com també és costum, l’AFA de la nostra escola participa en la rua de Carnaval del barri amb la carrossa. Enguany la temàtica estava relacionada amb l’artista Frida Kahlo, que estem treballant a l’escola a tots els cursos (des de P3 fins a 6è). Feu una ullada a les fotos! 😆

Feu clic per veure més fotos

 

Aquest article s'ha publicat dins de - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), A.F.A., Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5 i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.