El Carnaval arriba a la Sedeta!

Resultat d'imatges de carnaval

Aquesta setmana celebrem Carnaval a l’escola i Sa Majestat el Rei Carnestoltes està preparat per fer tot tipus de propostes esbojarrades i entremaliades.

Estigueu atents i atentes a la web de l’escola on, de dilluns a dimecres, es publicaran les consignes de Sa Majestat. La consigna per l’endemà apareixerà exactament a les 15 h. Els alumnes/as de 6è passaran per les aules a informar personalment de les instruccions del Rei dels poca-soltes a tot l’alumnat.

Com ja és costum, el divendres a les 15 h us esperem a tots i totes a la Gran Rua de Carnaval!

Resultat d'imatges de carnestoltes

Que gaudiu de la Festa!

Aquest article s'ha publicat dins de - ESCOLA, 1r (Primer), 2n (Segon), 3r (Tercer), 4t (Quart), 5è (Cinquè), 6è (Sisè), Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior, Educació Infantil, EI 3, EI 4, EI 5 i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.