Sant Medir (Cicle Inicial)

Back HomeCom ja és tradició a l’escola celebrem Sant Medir tot sortint al carrer a recollir caramels. Enguany ens va visitar una de les colles més antigues de Gràcia i ens van deixar el carrer i les nostres bosses plenes de caramels! La veritat és que sempre es tracta d’un moment màgic aquesta pluja de caramels!

Per altra banda estem ultimant els dibuixos pel ja tradicional concurs “Dibuixem Sant Medir”. Els alumnes del Cicle Inicial estan posant moltes ganes i molta dedicació a millorar la seva tècnica, la seva creativitat… A veure si aconseguim guanyar un altre premi!

Feu clic a la imatge per veure tot l’àlbum

 

Aquest article s'ha publicat dins de 1r (Primer), 2n (Segon), Cicle Inicial i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.